βουλη 2
Γενικά Εκπαιδευτικά προγράμματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΒΟΥΛΗ)-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2024

βουλη

Στις 15 με 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών της Γ’ τάξης του σχολείου μας στην Αθήνα

Ξεκινήσαμε στις 7:15 το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου και το μεσημέρι κάναμε τη δεύτερη στάση μας στον Ισθμό της Κορίνθου.

Στις 2:30 το μεσημέρι επισκεφτήκαμε την  Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου.

Το απόγευμα είχαμε το ραντεβού μας στη Βουλή. Μας ξενάγησαν στους χώρους του κτιρίου και ήμασταν αρκετά τυχεροί ώστε να παρακολουθήσουμε και μία συνεδρίαση της ολομέλειας όπου μας καλωσόρισαν προβάλλοντάς μας και στο κανάλι της Βουλής.

ΒΟΥΛΗ2

Το βραδάκι φαγητό και διασκέδαση σε μουσική ταβέρνα στη  συνοικία του Ψυρρή, μία γραφική και ιστορική γειτονιά γεμάτη μαγαζιά, εστατόρια/μεζεδοπωλεία και μπαρ.

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου περπατήσαμε στον όμορφο πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου με τα νεοκλασικά αρχοντικά και φτάσαμε στο μουσείο της Ακρόπολης. Μετά από μια κατατοπιστική ξενάγηση ανεβήκαμε και στον βράχο της Ακρόπολης όπου ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση επίσης.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα είχε επίσκεψη στο Βυζαντινό μουσείο και πριν την αναχώρηση για Ηγουμενίτσα μια στάση στο Athens Mall για φαγητό και shopping.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ